Καλωσορίσατε στο CySPRAS

Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ορίσατε.

Παρακαλώ δώστε σημασία σ αυτά τα λίγα λόγια, τα οποία γράφτηκαν για να σας βοηθήσουν στις επιλογές σας.

Μέλη της Επιστημονικής Εταιρίας μας γίνονται δεκτοί μόνο ιατροί εκπαιδευμένοι στον κλάδο της Πλαστικής Χειρουργικής και έχουν αναγνωρισμένη ειδικότητα από το Ιατρικό Συμβούλιο Κύπρου.

Δεν αποδεχόμαστε ως μέλη ιατρούς, που προβάλλονται ως πλαστικοί χειρουργοί αλλά δεν πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια. Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επιλέγετε για τις πλαστικές σας επεμβάσεις ιατρούς από τον κατάλογο των μελών μας.

Υποσχόμαστε, ότι σε περίπτωση επιπλοκών προσφέρουμε τη βοήθεια μας σε κάθε συνάδελφο, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση τους και την καλή έκβαση της επέμβασης σας.

Η Πλαστική Χειρουργική είναι η ειδικότητα που μπορεί να λύσει προβλήματα αισθητικής και επανορθωτικής φύσεως είτε αυτά είναι συγγενή είτε είναι επίκτητα. Με τις μεθόδους της μπορεί να επέμβει σε όλο το σώμα πλην των εσωτερικών οργάνων. Μπορεί να εφαρμόσει επιτυχώς από τις πιο απλές θεραπείες ομορφιάς μέχρι πολύπλοκες και δύσκολες επεμβάσεις διαμόρφωσης του σώματος και μεταμόσχευσης μελών του.

Οι ιατροί μέλη της Εταιρίας μας ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις και συμμετέχουν ενεργά στην διεθνή πρόοδο της επιστήμης της Πλαστικής Χειρουργικής.

Χρίστος Μερέζας,
Πρόεδρος

Consultation

Get the best solution for your problem by discussing it “openly” and in detail with your doctor